Business Infrastructure Alignment

Infrastructuur moet een organisatie passen als een oude jas én bij de tijd zijn. Doelen en uitgangspunten van de organisatie zijn daarbij leidend. Maar hoe vertaal je die richting het infrastructuurlandschap? Met behulp van architectuur maken wij inzichtelijk welke veranderingen nodig zijn en hoe u daar komt.

Dienstverlening
lees verder

Coaching on the job

Fietsen kun je alleen leren door het zelf te doen. Dat geldt ook voor het toepassen van architectuur. Met hulp van een ervaren architect gaat dat wel een stuk sneller. Het is onnodig steeds het wiel zelf uit te vinden. Met architectuurcoaching van it2fit bent u snel op weg. Coachingstrajecten zijn altijd uniek en leveren regelmatig nieuwe inzichten op!

Dienstverlening
lees verder

Project- en Sourcingsbegeleiding

Bij het vormgeven van infrastructuur onder architectuur kan ondersteuning handig of zelfs onmisbaar zijn. Of u de realisatie zelf ter hand neemt, een aanbestedingsprocedure volgt of voorzieningen als een clouddienst wilt afnemen, goede functionele specificaties als basis voor onderbouwde technische richtlijnen zijn het halve werk!

Dienstverlening
lees verder

Implementatie en inbedding

Werken onder architectuur vraagt integratie in de werkwijze van de organisatie. Worden architectuurtools gebruikt en zo ja, welke? Welke architectuurproducten worden voor welke stakeholders gemaakt? Welke afspraken gelden en hoe worden die nageleefd? Hoe profiteert de organisatie van architectuur? Met it2fit krijgt architectuur meerwaarde!

Dienstverlening
lees verder