Project- en Sourcingsbegeleiding

Bij het vormgeven van infrastructuur onder architectuur kan ondersteuning handig of zelfs onmisbaar zijn. Of u de realisatie zelf ter hand neemt, een aanbestedingsprocedure volgt of voorzieningen als een clouddienst wilt afnemen, goede functionele specificaties als basis voor onderbouwde technische richtlijnen zijn het halve werk!
it2fit heeft veel ervaring in het opstellen van Project Start Architecturen en Sourcings Start Architecturen. Deze architectuurproducten worden samen met opdrachtgevers en verschillende betrokkenen in de organisatie gemaakt. Op die manier onstaat een volledig beeld van de vereisten van beoogde oplossingen en wordt een breed draagvlak gecreëerd voor nieuwe infrastructuurtoepassingen.
De basis van de PSA's en SSA's wordt gevormd door Archimatemodellen die vooral gefocussed zijn op de gevraagde functionaliteit, voordat uitspraken worden gedaan over de constructie. Op basis van de modellen worden requirements gestructureerd geanalyseerd en vertaald naar richtlijnen voor de vormgeving. Bij een PSA zijn dit richtlijnen voor het technisch ontwerp, bij een SSA resulteert dat in een helder Programma van Eisen dat meegenomen wordt in een RFI of RFP.
Ook na het uitbrengen van PSA's, RFI's en RFP's blijft it2fit betrokken om ervoor te zorgen dat de architectuur praktisch handen en voeten krijgt. Samen bepalen we wat it2fit aan u overlaat en wat we uit handen nemen. Waarbij naast een succesvol project of sourcingstraject ons doel steeds is dat de toepassing van architectuur in uw organisatie wordt versterkt. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Dienstverlening